MÄH!!!

Hihi nu kom jag på att tänka på en jätterolig grej som hände idag när vi var och handlade på ica maxi idag :D  Både jag och Björn har skrattat åt det flera gånger idag. Det är kanske inte så kul för dom som inte har den sortens humor eller inte var där.

Så här var det. Vi var vid hårproduktershyllan och det var ganska trångt med kundvagnar. Det var en kvinna som skulle köra förbi oss med sin kundvagn som jag inte riktigt såg. Också sa jag "jag vill köpa brun-utan-sol!" sådär typiskt tjejigt sagt. Då sa Björn "Du kan ju börja med att flytta på dej". Och han sa det ganska katigt, fast på skämt! Kvinnan som skulle förbi blev helt paff och utbrast "MEH!" och jag och Björn började gapskratta. Så hela dagen har vi gått omkring och sagt "meh" till varandra. hihi.
Ja det var väl inte så kul för er läsare kanske. Men vi hade kul. hihihi
Hoppas att hon fattade att det var ett skämt då vi började skratta, stackarn. Tur att Björn är snällare än så :D

Glasögonnörd!

Idag var jag på personalmöte och min chef hade nya brillor. Hon hade beställt dom på nätet och dom va svinbilliga! Jag som vill ha nya glasögon.
Vad tycks om dom här?

 

Vita vore väl kul? Man får låna hem 6 par gratis i några dagar. Det ska jag göra iaf :) Tror inte jag ska köpa glasögon just precis nu. Men det roliga är att dom skulle kosta 555:- inklusive antireflexbehandling!


Fatburn 25

Idag har jag, Julia och Lina varit och tränat på vårt gym! Jag sprang på löpbandet i 25 minuter! OK, typ 10 av dom minutrarna var gång. Men riktigt bra, jag kan inte minnas när jag var så svettig senast! Nu är jag nyduschad och fräsch

Bloggtorka

Min dator har inte varit så samarbetsvillig på sistone, därav torkan... Men jag har pysslat litegrann här hemma! Lånade en häftpistol av mamma och pappa och klädde om strykbrädan, lite finare va?
Jag satt i säkert en timme med picasa igår för att redigera bilder. Det här kollaget blev det... och då blev det inte ens rätt bakgrundsfärg :( Men nu håller Björn på att hjälpa mej att fixa med datorn, har fått nya hårddiskar. Så snart så blir det lite bättre uppdateringar! Jag vet att alla mina trogna läsare är förtvivlade!! :D

Idag har vi varit ute hos mamma och pappa och ätit påskmiddag iallafall. Det var gott och trevligt! Innan fick vi dra lite granris i skogen. Linus och Rebecka var också hemme över påsk! :)

Nu ska jag lägga mej i soffan och se Herre på täppan och må illa över godiset som jag råkade äta för mycket av

                     
                                                                                                                                         


Phu godnatt

Min dator är full, odräglig och kan inte bete sej som folk. Jag kan bara ladda in 6 bilder från min kamera :(
Idag har varit en grymt bra dag. Jag har fått gjort massor! Men nu är jag trött som en liten anka.
Jag, Hanna och Frida har dragit igång en stegräknartävling, med start idag. Den av oss som gått minst steg på en månad måste bjuda dom andra på fika. För att visa var skåpet ska stå så har jag gått 20383 steg idag!!

RSS 2.0