Brillor

B var hos optikern och jag följde med som moraliskt stöd. Jag hittade fina glasögon som jag skulle vilja ha. Dom var röda och skimrande.




Vad man kan göra med en stor bit julskinka. Nr 523675

Pizza blev det i torsdags(?) En klassiker, skinka, annanas och champinjoner


Muy bien! Grönkålssoppa

B. hittade ett recept på en grönkålssoppa. Det provade vi såklart. Tjockt god! ;D
Receptet kanske dyker upp nån gång, om nån är intresserad?


Uppdatering

Snart är min jobbiga jobbvecka över. Jobbar 10-18 imorrn och sen personalmöte i 3 timmar på måndagmorgon. Sen är jag ledig till på onsdag. 54h tror jag att jag jobbar den här veckan. Fick höra att man bara får jobba 48h som mest på en vecka som personlig assistent.. Det visste tydligen inte mina chefer (och jag)

Ikväll efter jobbet kom Linus och hämtade mej och vi for hem till mej och gick ut med hundarna. sen åkte vi till Storliden och åt och umgicks litegrann. Sen körde pappa oss till stan igen. Och imorgon åker Linus och Rebecka tillbaka till Norge.


Vi åt förresten raggmunkar för ett tag sen. Dom var goda! Lingonsylten hade tagit slut, så vi fick spontankoka ihop en burk med lingon från frysen




God natt

Nu ska jag krypa till kojs. Har just kommit in från hundpromenad i drygt 1 timme med Johanna. Skönt blir det att sova efter två dagar fulla med jobb (26h). Ok att mitt jobb inte är särskillt ansträngande om man jämför med andras, men det tar alltid på krafterna att vara på jobbet.
Imorgon jobbar jag 14:30-20. Torsdag ledig. 10-18 fre-sön.
Linus; vill du och Rebecka komma på fika eller nåt nån kväll? Så vi får se varandra åtminstone. Nej! Nu kommunicerar jag via bloggen! Jaja.Vi hörs


Godmorgon

Nu sitter jag och har just ätit frukost och lyssnar på Kjell Höglund på Spotify. Men måste stänga av, ska ut med hundarna och sen ska jag till jobbet. En härlig dag/dagar.
Upp kl 05:00. Gå till jobbet kl 06:00. Börja jobba kl 07:00. Sluta jobba kl 20:00. Gå hem och gå ut med hundarna. Sova.
Upp kl 05:00. Gå till jobbet kl 06:00. Börja jobba kl 07:00. Sluta jobba kl 20:00. Gå hem och gå ut med hundarna.
Nä nu måste jag sätta fart!

Ett glas rött



Nu sitter jag och avnjuter ett glas rött.
Ett glas hallonsoda alltså

Sjuka hundar

Jag har just sett på Uppdrag granskning från den 14/1. Det handlade om hundadoptioner från Spanien. Föreningen Julie Rescue. Det sköts så illa att jag får ont i magen. Folk blir lurade att tro att dom gör en god gärning när dom "adopterar" en hund.
Förut krävdes det att hundar skulle sitta i karantän innan dom fick komma hit. Men nu, med EU-regler, så är det bara ett hundpass och en veterinärbesiktning som behövs. Saker som det fuskas med, enligt Uppdrag granskning.

Ni så se själva. Och på onsdag kommer det ett till program om hundarna


Klicka  här för att komma till reportaget

Rocknrolla

Igår såg vi en riktigt bra film. ROCKNROLLA. Manus och regi Guy Ritchie.
Samma anda som Lock, stock and two smoking barrels och Snatch


 

Torsdagens hundbus!

Här kommer bilderna från hundbuset i torsdags.
Det var Zombra, Humla, Mille och Edith. Tre staffetösar och en dogokille.



Edith som var älst med sina 2,5 år tog rollen som uppläxare/surtant. Hon sa åt dom andra hundarna då dom var för jobbiga. Mest jobbig var tydligen Humla. Men Edith har varit precis lika "jobbig", om inte värre, förut.



Vi var ute på isen, men det blev så kallt och blåsigt så vi gick upp på land. Vi var ute i 1,5 h och hundarna var ganska trötta när vi kom hem. Men kul var det :)


Fina saker i Storliden

Granen som står fin fortfarande. Den har skjutit skott på flera centimeter och barrar inte:



En häst som följde med husköpet:


En fågel som mamma och pappa köpte i Frankrike(?):



Ika och hennes kattungar, Maxi och Sissi:

Snö i Storliden

I onsdags så åkte jag ut till Storliden. Jag, hundarna, mamma och pappa tog en promenad till lillberget




Edith letade efter en bra plats att utsätta sina behov på.


Himmel och pannkaka!

Måndagsmiddan blev pannkaka med äpple, kanel och julskinka!


Lilla galleriet

I måndags när jag gick hem från personalmötet på jobbet så gick jag förbi Lilla galleriet. I fönstret åg det fyra fina tavlor. Först dom här, vet inte vem som gjort dom. Mycket fina var dom iallafall




Och sen dom här av Lisa Rinnervuo. Konst i min smak!



Sovmorgon

Idag fick vi sovmorgon till kl 10. Det var skönt! Den här veckan har varit fullspäckad av jobb och annat. Igår bakade jag bröd, så vi fick nybakt bröd till frukost. Inte illa!
Nu vet jag inte vad jag ska göra. Pyssla lite kanske? Vad ska ni göra idag??

Röbetsbiffar

Idag blev det röbetsbiffar till lunch. Mycket gott. En klick creme fraiche till och ett glas vatten.


Hundbus

Om en timme ska jag träffa Elin och Zombra. Anna och Humla kommer också. Bilder kommer upp senare.
Jag hade storslagna planer på att städa och laga mat innan. Men så blev det inte... Låg i sängen lite för länge. Men det är inte hela världen.
Ikväll har jag hundledarkurs igen, ska bli kul. Vi ska få en läxa, sjukt att se fram emot en läxa! hihi :)
Nu ska jag försöka städa lite åtminstone.
Ha en bra dag!

Lunchrast

Nu är jag hemma på lunch, ska gå ut med hundarna i snön nu. Ha en bra dag!

Halsbandscupcake

Söndagens cupcake


Trådigt

Lördagen cupcakes


Vackra saker

Jag sitter och kollar på vackra saker på nätet. Det trycker på bröstet och jag får en klump i magen. Cupcake is the new black. På riktigt.
Det var som när jag satt hemma vid datorn i Stöcke för kanske 8 år sedan. Sidan som jag skulle kolla på laddades upp trögt (var det tillåme på modemtiden?) och det var bara bakgrunden som hade kommit fram. Webläsaren var helt rosa. Och jag sa inom mej; "rosa, det är min kraftfärg". Flummigt, eller hur? Men efter den dagen, och många år framöver, så älskar jag rosa! Min första tanke då jag ser något jag vill ha och den finns i olika färger, så vill jag alltid ha den rosa. Om jag ser något som är rosa i ögonvrån så måste jag alltid kolla en extra gång vad det är.
Nu har mitt rosa behov trappats av ganska mycket. Jag har inte halva garderoben med rosa kläder längre. Bara några få accessoarer. Och jag har förstått att det finns många andra färger som är fint. Förut var allt antingen svart eller rosa.
Nästan lika intresserad har jag varit av döskallar. Det finns också kvar, fast inte heller i samma utsträckning.

Men nu är det alltså cupcakes. I need them!!



Morgonpromenad

Jag och Mille var fågelskådare imorse. Mille hade även tänkt att vara fågeljägare, men där satte jag stopp. Det var iallafall två svarta fina fåglar i buskaget. Koltrastar kanske??


Voff

Nu har skylthunden börjat skälla.


Kanonkula

För nån vecka sen satte jag upp den här kanonkulan från Super Mario Bros i trapphuset. Den är ganska arg! Som tur var så är den riktad mot väggen, så ingen kommer att göra sej illa


Lax på Skelleftevis och guldmos

Igår så gjorde vi lax på skelleftevis och guldmos. Laxrullader med västerbottensost. Fast vi tog prästost istället. Och det blev inga rullader. Men gott som tusan blev det!!



Till efterätt hade vi frukt och bär med vit choklad som vi hade haft i ugnen en stund. Tillsammans med vaniljglass. Riktigt gott och enkelt.


Ägga

Igår träffade jag grannen i trapphuset. Han bar på 2 tjog ägg och undrade om jag ville ha hälften. Han jobbar på Norrlands ägg(?) och brukade få hem ägg ibland. Nu har vi hela kylen full med ägg, för vi hade köpt ägg ganska nyss. Men det är ju gott och det går åt :)


Ordmoln

Min mamma tipsade om en ganska kul sida där man gjorde ordmoln med ord från sin blogg (eller nån annan sida). http://www.wordle.net/





Hundledarutbildning

Ikväll har jag varit på kurs. Första träffen efter juluppehållet. Idag pratade vi om olika funktioner hos hunden. Jaktfunktion, flockfunktion m.m. Nästa gång ska vi prata om valpens utveckling. Det blir skoj.

Kallt som i januari

Idag har det varit sjukt kallt. Minst 15 minusgrader.
Jag har börjat sy Milles vinterjacka, men den hann inte bli klar innan vi var tvungen att gå ut. Men vi hade hela sjön för oss själva, så han fick springa och hålla värmen :)




Det var väldigt fint ute



Sen fick öven Edith komma ut och springa på isen. Men det hann bli ganska mörkt och hon ville hellre busa i skogen och bära på freesbeen


Ja si hundar

Mille är som den där tjejmammuten i Ice age 2. Ni vet hon som växte upp bland två små gnagare(?) Hon trodde att hon var lika liten som dom. Så är det med Mille också. Han ska ju alltid sitta i knä och tror sej få plats överallt.
Igår skulle han lägga sej bredvid Edith. Ni ser ju den nöjda blicken från Edith då hon just blivit bortknuffad av buffelmille, stans största gentleman.



Sen så kliade han sej :( Han har fått mindre av kortisonen på sistone. :(



Kyckling och ris

Gårdagens middag blev tandoorikryddadkycklingfilé med ris och limesås. Vår limesås ser ut så här:
Björn gör den
han har i creme fraiche, rivet limeskal, limejos, honung och tabasco. Den är sjukt god!! Jag kan äta den som den är :) Björn är bäst!


Billig mat

Vi köpte snorbillig julskinka veckan efter jul. ca 5 kilo för 40 kronor. Det blev bland annat en pastasås med champinjoner och salladslök. Helt ok lunch :)


Ägga

Äggmackor är så gott! Förresten borde jag och Björn gifta oss snart. Jag ska bara få honom att ogilla kaviar först!



Om Edith är den som tillbringar mest tid i tvsoffan, så tillbringar Mille mest tid i köket :D


Tv-Edtih

Edith är nog den som tillbringar mest tid i tvsoffan hos oss. Här ligger hon redo med både tvdosan och dosan till xboxen. Ibland så sätter hon faktiskt på tvn själv. Det är sant! Men det kan vara så att hon kliver på dosan och den ligger riktad mot tvn. Men jag tror att hon gillar att se på tv :D Kanske Cesar Millan och hans pitbull Daddy :D


Gyllene soppa

Vi äter mycket soppa här hemma. i söndags åt vi en gyllene soppa med kyckling, chorizo, linser, paprika m.m. Kryddad med kanel, gurkmeja och nåt mer. God var den iallafall :)



Brödbak igen

Jag gjorde Jons goda fillimpor för några dagar sen igen. Hedde lite havregryn på toppen. Ett riktigt gott bröd. Och enkelt att göra. Man slipper kladda ner nåt mer än en bunke. Självklart så använde jag min stora margaretebunke :)


Ny design

Jag har suttit och pillat med en ny design till min sida. Himla krångligt det där. Jag provade att byta stilmall helt om. Då blev det fint :) Men jag kan bara se hur det ser ut då jag förhandsgranskar... Kan det vara så att blogg.se är trög med att lägga upp det på riktigt? Ja vi får väl se. Nu ska jag städa lite i köket så det går att laga mat :D

Äntligen!!

För 1,5 år sedan så tappade jag bort min lilla påse med broderigarner. Fråga mej inte hur.. Fråga mej inte heller hur jag lyckades tappa bort ett par, i princip oanvända, jeans som jag broderade på samtidigt! Synd som tusan. Jag hann iallafall ta kort på dom just innan dom försvann. Kanske råkade jag använda min kombinerade kamera/förintelsevapen?




Jag hade fått garnerna av min kära mor. Och jag trodde att hon inte hade mer, men där hade jag fel! Hon hade massor, som hon inte använde dessutom :) Som jag fick! :) Hurra!! Det är roligt att brodera. Perfekt sysselsättning på jobbet då det är dötid också.

Jag har tidigare broderat på min brukares scarfar (som jag dessutom har sytt! :D  )
Så det blev på en sån nu också. Har tidigare broderat nästan bara korsstygn. Har varit så dålig på andra typer av stygn, men nu är jag rätt bra på stjälksöm! Och kolla va fint det blev! Jag tog bilden med min mobilkamera, så kvaliten är ju inte så bra



Tusan!

Jag glömde ju säga att jag var och tränade på gymmet idag!

15 minuter på löpbandet
10 x 3 armarna
10 x 3 vaderna

Jag kollade på mina knän nyss, jag fick blåmärken från vurpan :(

Måndagsträning

Hundklubben som jag är med i, Björkstades hundklubb, har allmänlydnadsträningar på måndagar. Ikväll var det jag som var ledare.
Vi är alltid två ledare per tillfälle. Och delar upp oss i valp- och allmän-lydnad. När jag kom dit så var den andra tränaren inte där! Som tur var så var den en tjej som också brukar vara ledare där, så hon tog hand om valpgruppen.
Jag körde två inkallningsövningar, sitt - stanna kvar, sättande och läggande i gång. Och nåt mer. Det gick bra. Jag försökte få igång en diskussion i slutet om vad folk tyckte om träningen, men det gick trögt. Folk är i regel inte så intresserade där. Dom vill mest prata med sina kompisar. Det gjorde jag också iofs. :D Men mest efteråt, med Andreas.
Men överlag så gick det bra att leda träningen. Jag fick endel tips på övningar av Andreas innan.
När jag gick hem så ramlade jag. Platt på marken! Jag skulle kolla på mobilen hur mycket klockan var, stod i princip stilla, helt plötsligt så flög jag. Landade på knäna och händerna. Sen platt på mage, med mobilen under mej.. Det gjorde ganska ont. Men grejen var den att ungefär 10 meter snett bakom mej går en kvinna med sin hund. Och hon ignorerar mej totalt! Inget "hur gick det?" eller liknande. Ingen undrande blick. Hon bara traskade på och låssades som att hon inte såg mej. Och hon måste ha sett mej. Jag tog mej inte upp helt med en gång heller, snurrade till lite i skallen. Himla kärring, visa lite medmänsklighet iaf.

Här är iallafall en bild som jag blir glad av. Den är från sommaren 2006. Nästan så fin var kontakten idag med ;)



Nu ska jag stoppa vadd i öronen. Björn lyssnar på Guns N' Roses senaste skiva

Ohängda hundar



Att man aldrig kan lämna något på vardagsrumsbordet utan att det ofta blir förstört :( Och att man aldrig lär sej att man inte kan lämna nånting på vardagsrummet utan att riskera att det ska bli förstört :( Jag hade lämnat pärlplattan där igår. Men under morgonen så hann dom (Mille?) ta den från bordet och bita sönder den. Dumma byracka. Förövrig så ska vi ge honom ett kastreringschip nästa månad. Jag hoppas på mirakel, men man vet ju aldrig...

Fler cupcakes



Jag och Julia såg på premiären av lets dance. Också gjorde jag några fler cupcakes. Nu ska jag sova. Börjar jobba kl 7 i morgon bitti. Natti!

Pärlplattecupcake

Hos Stina hittade jag en fin pärlplattecupcake. Att inte jag tänkt på den idén själv! Jag apade efter henne iallafall. Ska göra några med eget mönster senare.

Visst var den fin?



Ge blod - ge liv!

Idag var jag och lämnade plasma på blodcentralen. Det gick bra. Men jag blev lite matt efteråt. Inte lika mycket som sist då jag var tvungen att sova i ett par timmar då jag kom hem dock :)
Maskinen som blodet går igenom är ganska intressant. Blodet centrifugeras och det är bara plasman som dom tar till vara på. Blodet får man tillbaka där det kom ifrån :) Dom fick ungefär en halv liter plasma av mej.
Ni som inte lämnar blod eller plasma, gör det! Man får ju en fin present varje gång också. Jag valde två boda nova glas och en tjugilapp.



Jag blir alltid så kall när jag lämnar plasma, så jag brukar ha armen på en värmedyna (ibland har jag dynan runt hela armen) och ett täcke på mej. Också får man ligga och se på tv tills man är klar. Det tar ca 45 minuter.

365 saker

Nja.. inte läggdags riktigt än. Tänkte länka till dagens blogg! Igår bestämde jag mej för att göra morgondagens (alltså dagens) "sak man kan göra" på 365 saker du kan göra. Vad det än skulle vara. Som tur var så passade det mej ganska så bra, jag har gerillastickat tidigare. Men det hanns inte med idag. Och blev lite bortglömt. Jaja, det är en kul grej iallafall! Och en rolig blogg är det. Får se om jag gör morgondagens sak istället.

NU ska jag gå och lägga mej. Ska till blodcentralen imorgon och lämna plasma. Natti

Kvällsfika

Idag efter jobbet så gick jag hem till Lina. Vi har känt varandra i snart 10 år och hon är en av mina bästa vänner. Hon och hennes kille har just flyttat till en likadan lägenhet som vi har, fast spegelvänd. Det är i samma område som vi bor i också, så vi bor med andra ord grannar :)

Hon trodde att hon inte hade nåt fika att bjuda på, men så trollade hennes kille, M, fram 6 olika kaksorter från frysen! Drömmar och potatisbakelser och annat gott. Jag som förväntade mej en kopp te :D
Vi bytte julklappar, alltid försenade juklappar :D Lina fick en burk med kakmix och jag fick bakformar. Man skulle kunna tro att vi utgick ifrån ett tema.




Deras lilla valp, Vincent, hade vuxit på sej ordentligt sen sist. Och full fart var det i honom, han skulle klättra och busa och göra allt samtidigt. Han är riktigt go.



Lina ska bli min träningskompis, passar väl bra då vi gillar det här med att baka :D

Nu är det läggdags


Dagens hundpromenad

Idag tog jag med hundarna ner till sjön. Jag kan inte få nog av att säga att jag älskar att bo så nära sjö, ängar och skog. Helst skulle jag vilja bo på landet, men det här är absolut det bästa stadsboendet!

Edith ville ta en tur med båten, men det är ju is nu




Sen hittade dom lite pinnar, som dom så fint delade på




Eller hur var det där..



Cupcake!



Jag var och tatuerade mej idag.
Nä, men jag skulle ha velat! :) Det var ganska svårt at rita på högerhanden, men visst var det fint!?! Synd bara att det är så tabu med tatueringar på händerna. Särskillt om jag ska bli konditor.. Nu ska jag till mitt nuvarande jobb. Ha en bra dag

Dagens blogg!

Dagens bästa blogg är Smaskigt fakta!
Jag har läst hennes blogg i några månader, men hennes senaste inlägg men grejer som hon har gjort var nog bland det bästa.


Plazas chokladfrestelser

Det här receptet har jag fått från mamma. Vi har gjort det massor av gånger och det är alltid uppskattat! ist åt vi det på nyår.

Det här behöver du!

250 g valhronachoklad, minst 75%
250 g smör
250 g socker
4-5 ägg
120 g mjöl
Couqetteformar eller någon form av mindre portionsformar.


Smörj formarna och pudra med socker.
Smält chokladen och smöret. Vispa äggen och sockret. Vänd ner chokladen i äggröran. Vispa sedan försiktigt i mjölet. Häll i portionsformarna.

Ska du bjuda på denna dröm samma kväll så låter du formarna stå kallt i kylskåp i minst en timme, gräddas därefter i ugn i 10-12 minuter i 180 grader. Serveras varm och gärna en kula klass till.
Den här desserten går utmärkt att frysa in (ogräddad). Bara att ta fram och in i ugnen i 12-15 minuter.


Bloggfeber

Nu har mina kära föräldrar också skaffat sej en blogg. Det är mest mamma som trycker på tangenterna.
Läs mer HÄR

SMB

Jag hann med fler pärlor igår, dom här är dock av ett annat slag.
Visst blev dom fina?


Rätt svar!

Leena gissade rätt i vad jag gjorde igår.
Jag var ju nämligen och gymmade!!

15 minuter på löpbandet (5 minuter rask gång och 10 minuter jogg)
5 minuter i roddmaskinen
10x3 på en armmaskin


Varsågod, en svettpärla på hakan (hakorna)


Besöksrekord

Både jag och Kenza har i dagarna slagit rekord i unika besökare!


Kors i taket!!

Nu ska jag göra nåt som jag inte gjort på flera år! Säkert 6 år sen sist. Berättar vad det är när jag är klar.. Om jag överlever.

Brön

För några dagar sedan fick jag ett recept på ett bröd av min käre storebror. Det lät gott och enkelt. Imorgon får jag smaka om det blev gott. Enkelt vet jag att det är redan. Bara hälla ihop!



FILBRÖD


1 l filmjölk

4 tsk bikarbonat

2 dl sirap (t.ex brödsirap)

1 tsk salt


Ovanstående blandas.


1 dl linfrön

1 dl russin

1 dl hela hasselnötter

3 dl solrosfrön

3 dl grahamsmjöl

2 dl grovt rågmjöl

9 dl vetemjöl


Rörs ihop med tidigare filmjölksblandning.

Det blir en ganska lös och klibbig gegga. Gräddas i 2 st avlånga lätt smörjda formar.

Gräddas nederst i ugnen: 200 grader i 60 min, sänk sedan värmen till 175 grader och grädda i ytterligare 45 min. Om den ser lite väl mörk ut på ytan så täck med en bit folie eller bakplåtspapper.


Låt svalna i formen cirka 5 h eller över natten. Om du låter dem svalna över natten linda in formarna i en bakhandduk.


Ät mer

Till efterrätt, när jag var proppmätta av lasagne... Blåbärssorbet. Gott!! Mycket blåbärssmak.
Sen tog vi faktiskt en långpromenad med hundarna


Lasagne!!

Lasagne är en av mina favoriträtter. Iallafall då den blir såhär god! Det här var nog den bästa lasagnen jag/vi gjort! Det är kyckling och mozzarella i den. Och tomatsås och lite bechamelsås på toppen. Vi hade i ett block av vegfärs i tomatsåsen, det blev riktigt bra. Vi åt oss proppmätta och fick tre matlådor (pax mej dom!)


Fattiga riddare

Idag blev det fattiga riddare med lingonsylt på. Mumma!


Angående att sluta stressa

Dumma dumma jag :(
Jag lovade mej själv att sluta skjuta saker på framtiden. Men nu har jag gjort det igen...  Jag skulle göra en ombesiktning av bilen. Hade tänkt att göra det idag, men sen tänkte jag att; äh, jag göre imorrn istället.
Men imorgon är det ju en röd dag. Då är det ju stängt :( Jag vill få det gjort så snart som möjligt. Särskillt eftersom det är körförbud på bilen. (eftersom jag sköt det på morgondagen att få nån som kunde fixa den, så pappa gjorde det tillslut... )

Jaja, gjort är gjort, även i gyllene trosor :D

Vipegårdens uppskattade leverkex

Här kommer, för dom som blev sugna (Zombra), receptet på hundgodiset! Receptet kommer ifrån tidiningen Hundsport.

1 kilo kokt lever
500 g smör (inte margarin)
3 dl socker
3-4 msk honung
1,5 kilo vetemjöl
2 dl vetegroddar
2 dl vatten


Mixa lever och smör tillsammans tills du får en slät puréaktig konistens, ni såg ju på bilderna..
koka upp vetegroddarna i vattnet. Blanda ihop allting till en fast konsistens. Kavla sedan ut och forma med roliga formar. Jag var ju tråkig (och smart!) och skar det bara i lagom stora portionsbitar.
Grädda i mitten av ugnen på 250 grader i 8-10 minuter. Jag hade ugnen på 180 tror jag, prova er fram. Låt sen kexen ligga och torka i minst ett dygn.
Hoppas det smakar!!


 


Det luktar apa om mattes bak

Jag bakade ju häromdan. och lämnade er ovetande om vad! Vilken cliffhanger!

Det jag bakade var hundgodis. Mille kan ju som bekant inte äta nötkött och mjölk. Så jag skulle göra egna med kycklinglever. Kokade först leverna i ca 15 minuter. Det luktade apa. Råkade koka över tillåme. Huvva. Sen så skulle då levern mixas med smör. Och sen blandas med lite olika mjöler. Leverblandning under naglarna. Vad mysigt. Det var så äckligt att jag nästan grät (sant). Sen skulle det kavlas ut stansas figurer. Jag lyckades bränna första plåten! Antingen gjorde jag för tunna kakor, elelr så var receptet fel. Brännt blev det iallafall och brandvarnaren tjöt.
Sen blev det fem plåtar som blev bra iallafall. Det var så varmt och kvalmigt i köket och allt var bara äckligt.





Men hundarna tyckte att det var gott iaf. Tur för dom, annars hade dom fått sej ett snack...

RSS 2.0