Bröllop!

Nu är jag nere i Örebro och ska gå på min storebrors bröllop i morgon! Spännande!
Jag har stått och bakat tårtor halva dan :)

TåårtanJag har ju fått hedersuppdraget att baka Jon och Malins brölloppstårta nästa helg. Så det har varit en del övning nu i vår. Som tur var så har vi sluppit äta upp alla tårtor själva ;) Den här och en till beställde Micke och Maria till Marias mamma som fyllde år. Dom blev nöjda :)

InkallningMitt specialarbete var att jag hjälpte Lina och Vincent med inkallning

Jag är en hundledare!

Igår hade vi den näst sista träffen på hundledarutbildningen. Vi redovisade vårt specialarbete. Åh så skönt att det är bortgjort nu :) Så nu är jag hundledare :) Ska nog hålla kurs till hösten.
Nästa träff har vi om två veckor. Då ska vi vara vid hamptjärnsstugan och ha nosarbete. Där såg några scouter en björn i går!! Spännande.Bilden är från träffen innan.

Bland det mest pinsamma man kan göra

Rubriken har inget med mej att göra, som tur var!! Men jag såg då en gjorde något riktigt pinsamt.

Det var i lördags när jag jobbade, vi åkte taxi och var mitt i stan på E4an. Det var en polisbil som hade stoppat en kille och hans bil, så dom bägge stod uppe på trotoaren. Nyfiken som man är så kikade vi ju för att se vad som det var frågan om.. Det gjorde även andra som körde förbi.. Det var en person som missade att bilen framför den hade stannat för rött ljus, så den körde rakt in i den stillastående bilen bara några meter ifrån poliserna! :D Snacka om pinsamt!


Idag är ingen vanlig dag...

...för det är EDITHS födelsedag! Hurra hurra hurra!
Hon blir tre år idag. Det har varit tre fina år det :)
På bilden är hon nog ungefär 8 veckor, och det var den första bilden på henne som jag såg. Mitt hjärta smälte!

Födelsedagen har vi firat med att gå uppför bräntbergsbacken och ätit ost i soffan.


Vilket as

För en massa år sedan så jobbade jag hos en kvinna som hade en knepig (milt uttryckt) man. Idag när jag läste tidningen så hittade jag en artikel om karln: http://vk.se/Article.jsp?article=275282
Förstod med en gång att det var han som det gällde. Iofs så finns det väl inte såå många 51åriga män med 3 årig son och handikappad mamma.. Det förvånar mej inte en sekund det som hade hänt. Jag är väldigt glad över att assistenten anmälde och stod på sej!

Det finns nog bara en människa som jag tycker riktigt illa om. och det är han!

RSS 2.0