Fotobok!

Jag har pysslat lite under semestern faktiskt. Gjort början på ett fotoalbum. Också ska jag skicka efter en fotobok. Gratis! www.fujidirekt.se/fotobok eller www.fujifilm-fotobok.se
Inte så pjåkigt. Man får göra en gratis fotobok om man har en blogg. Tänk att jag som en vanlig dödlig kan dra fördel av att ha en blogg :D
Dom fotoböckerna som jag har sett har varit riktigt fina, ska bli kul att göra en egen. Det är synd att dom flesta bilderna man tar stannar i datorn. Fler IRL-fotoalbum!
Nu är det snart dax för sista hundpromenaden och sen ska jag gå och lägga mejHej hopp

Oj vad jag har haft fullt upp under min semester! Jag har ju inte hunnit blogga!
Jag har haft fullt upp med att försöka ta dagen som den kommer och ha det skönt. Svårt att stressa ner när det finns tusen saker att göra. Enklare är det på jobbet, där gör man det man ska göra och sen kan man inte göra så mycket mer.
Idag har jag iallafall tagit en promenad till ålidhem med hundarna. Vi gick till hundrastgården, jag har aldrig varit där tidigare och var egentligen inte på väg dit. Jag gick bara nånstanns, skönt!
Nu ikväll har vi sett färdigt Weeds säsong 4. Mycket bra serie! Mycket bra!

Gissa vad?

SEMSTER!!!!
Det har jag förtjänat. Idag så jobbade jag iofs inte så hårt, medans min kollega städade brukarens lägenhet så satt jag och brukaren ute på altanen tillsammans med en annan som bor där och hans assistent. Härligt!
Hon tyckte att jag skulle ha det slappt på min sista arbetsdag.

Nu ska snart Andreas komma hit och fika lite. Han var sjukt då jag fyllde år så han ska komma med en liten present :)

Snart semester!!

Idag är min sista arbetsdag! Sen väntar ca 4 veckor av skön semester. Väldigt skönt ska det bli. Kan inte tiden gå lite fortare så jag får fara hem nuu?
jag har just ätit en god lunch, sesampanerad kyckling och coleslaw. Jag och Björn har börjat med Low Carb High Fat-kost. Imorgon har vi hållit på i en vecka och än så länge går det rätt bra, jag saknar mackor dock.

Nu tar min lunchrast slut och jag ska gå och jobba igen. Ska ligga i soffan och läsa en bok, stackars mej som har ett sånt jobbigt jobb. Innan lunch var vi ute på gården och strosade.


Sockerkaka a la KajsaEgentligen en helt vanlig sockerkaka, men med lite karamellfärg i.
Regnbågskaka kallade jag den. Julia tyckte mögelkaka och Linus tyckte LSD-tripp. God var den iallafall! Philadelpiafrosting på toppen och strössel. Mums!

Födelsedagsmiddag

Björn, Julia och Sara gjorde gomiddag åt mej på min födelsedag. Indisk smörkyckling och naanbröd. Det satt fint i kistan må jag säga.


RSS 2.0